Uniunea Națională a Notarilor Publici din România anunță Seminarul de succesiuni internaționale (în data de 31 martie 2017)

23 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 616

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 21 februarie 2017, Uniunea Națională a Notarilor Publici din Romania anunță   a primit din partea Institutului European de Cercetare și Studii Notariale (IRENE), invitația de a participa la seminarul dedicat temei succesiuni internaționale ce va avea loc în dată de 31 martie 2017, la Lausanne, Elveția.

În cadrul acestui seminar vor participa reprezentanți din partea notariatelor din Algeria, Germania, Belgia, Canada, Spania, Franța, Grecia, Istrael, Italia, Olanda, Regatul Unit, Rusia și Elveția.

Inteligența artificială în materie penală

Taxa de înscriere în cadrul acestui eveniment este de 580 de CHF/participant (sau 490 CHF pentru participanții individuali UINL) și cuprinde participarea la seminar, inclusiv materialele pentru documentare, dejunul de lucru și pauzele de cafea.

UNNPR pune la dispoziția celor interesați formularul de înscriere, atașat în Anexa comunicatului sursă. De asemenea, pentru a avea o evidență a înscrierilor, UNNPR solicită trimiterea unui e-mail de confirmare a înregistrării la adresa Biroului de relații internaționale al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România.

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România anunță Seminarul de succesiuni internaționale (în data de 31 martie 2017) was last modified: februarie 23rd, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter