Studenții Facultății de Drept din cadrul Universității din București au vizitat Institutul Național al Magistraturii

9 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 608

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 7 decembrie 2016 Institutul Național al Magistraturii a primit vizita unui grup de 40 de studenți din an terminal ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București, însoțit de către doamna Profesor universitar doctor Claudia Ana Moarcăș.

Grupul a fost primit în Aula INM, unde au fost prezentate, pe scurt, informații despre organizarea și funcționarea Institutului Național al Magistraturii. Având în vedere interesul manifestat de oaspeți în ceea ce privește recrutarea și formarea inițială a judecătorilor și procurorilor și rolul Institutului Național al Magistraturii în domeniu, pe parcursul întâlnirii au fost oferite răspunsuri numeroaselor întrebări adresate cu privire la desfășurarea etapelor specifice concursului de admitere la INM, în special etapa interviului, structura celor doi ani de formare inițială, modalitatea de exercitare a opțiunilor auditorilor de justiție pentru profesie și centrele de stagiu, parcursul profesional al judecătorilor și procurorilor ulterior absolvirii INM etc.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Din partea Institutului Național al Magistraturii au participat la discuții: domnul procuror Nelu Ciobanu – director adjunct responsabil cu formarea continuă, doamna judecător Miorița Ban și doamna procuror Oana Chichernea – ambele formatori cu normă întreagă ai INM, doamna Andra Ghebri – șef departament formare inițială și doamna Cristina Georgescu – personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul departamentului de concursuri, examene și politici publice al INM.

Întâlnirea a avut un accentuat caracter interactiv, discuțiile dovedindu-se foarte utile studenților Facultății în orientarea profesională. Institutul Național al Magistraturii mulțumește, și pe această cale, tuturor participanților la eveniment.

Sursa informației

Studenții Facultății de Drept din cadrul Universității din București au vizitat Institutul Național al Magistraturii was last modified: decembrie 9th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter