Strategia naţională de renovare pe termen lung pentru sprijinirea renovării parcului naţional de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale – modificări (H.G. nr. 10/2023)

18 ian. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 47

Actul modificat

Actul modificatorSumar
 

Strategia națională de renovare pe termen lung pentru sprijinirea renovării parcului național de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, atât publice, cât și private, și transformarea sa treptată într-un parc imobiliar cu un nivel ridicat de eficiență energetică și decarbonat până în 2050

(M. Of. nr. 1.247 și 1.247 bis din 17 decembrie 2020)

 

 

H.G. nr. 10/2023 privind modificarea și completarea Strategiei naționale de renovare pe termen lung pentru sprijinirea renovării parcului național de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, atât publice, cât și private, și transformarea sa treptată într-un parc imobiliar cu un nivel ridicat de eficiență energetică și decarbonat până în 2050

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

(M. Of. nr. 46 din 17 ianuarie 2023)

 

 

modifică: o expresie din rubrica „Cuprins” și din Cap. I, un titlu la o anexă;

introduce: paragraf nou la tabelul 14 din Cap. XII pct. 4, o nouă expresie la rubrica „Cuprins”.

 

În M. Of. nr. 46 din 17 ianuarie 2023 s-a publicat H.G. nr. 10/2023 privind modificarea și completarea Strategiei naționale de renovare pe termen lung pentru sprijinirea renovării parcului național de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, atât publice, cât și private, și transformarea sa treptată într-un parc imobiliar cu un nivel ridicat de eficiență energetică și decarbonat până în 2050.

Redăm, în cele ce urmează, modificările și completările aduse Strategiei naționale de renovare pe termen lung pentru sprijinirea renovării parcului național de clădiri rezidențiale și nerezidențiale.

 

Expresia „Anexă. Părțile interesate implicate în timpul elaborării strategiei și sinteza consultărilor”

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, la rubrica „Cuprins”, expresia „Anexă. Părțile interesate implicate în timpul elaborării strategiei și sinteza consultărilor” se modifică și va avea următorul cuprins:

– Anexa nr. 2 – Părțile interesate implicate în timpul elaborării strategiei și sinteza consultărilor

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

 

 

 

Expresia „Anexa include lista părților interesate implicate în proces și sinteza consultărilor publice efectuate.”

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, la capitolul I, expresia „Anexa include lista părților interesate implicate în proces și sinteza consultărilor publice efectuate.” se modifică și va avea următorul cuprins:

Lista părților interesate implicate în proces și sinteza consultărilor publice efectuate sunt prevăzute în anexa nr. 2.

 

 

 

Titlul anexei „Părțile interesate implicate în timpul elaborării strategiei și sinteza consultărilor”

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, titlul anexei „Părțile interesate implicate în timpul elaborării strategiei și sinteza consultărilor” se modifică și va avea următorul cuprins:

– Anexa nr. 2 – Părțile interesate implicate în timpul elaborării strategiei și sinteza consultărilor

 

 

 

Paragraf nou la tabelul 14

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, la cap. XII pct. 4, după tabelul 14 se introduce un nou paragraf, cu următorul cuprins:

Strategia națională de renovare pe termen lung pentru sprijinirea renovării parcului național de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, atât publice, cât și private, și transformarea sa treptată într-un parc imobiliar cu un nivel ridicat de eficiență energetică și decarbonat până în 2050 se implementează prin intermediul Planului de acțiune, prevăzut în anexa nr. 1.

 

 

 

Expresie nouă la rubrica „Cuprins”

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, la rubrica „Cuprins”, capitolul XII, după pct.4 „Principalele acțiuni de implementare” se introduce o nouă expresie, cu următorul cuprins:

– Anexa nr. 1 – Planul de acțiune pentru implementarea Strategiei – etapa 1 – 2022-2030

Strategia națională de renovare pe termen lung pentru sprijinirea renovării parcului național de clădiri rezidențiale și nerezidențiale – modificări (H.G. nr. 10/2023) was last modified: ianuarie 18th, 2023 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.