Ștefan Deaconu: Avocații sunt un corp de elită

4 mai 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1697
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Prezent la Congresul Avocaților 2016, președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera  de Comerț și Industrie a României, av. dr. Ștefan Deaconu, consideră că acest eveniment a fost un bun prilej pentru avocați în a dialoga și a găsi cele mai bune căi de a se promova ca un corp de elită, pentru că România are nevoie de avocați cu o bună reputație, foarte bine pregătiți profesional.

Campanie Craciun UJmag 2020

Referindu-se la tema Congresului Avocaților 2016, președintele Deaconu consideră că este aceasta este de actualitate și că, atât judecătorii, cât și procurorii și avocații trebuie să conlucreze, fiind parteneri în actul de justiție.

Ștefan Deaconu Congresul avocatilor 2016

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Ștefan Deaconu: Avocații sunt un corp de elită was last modified: mai 9th, 2016 by Ștefan Deaconu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ștefan Deaconu

Ștefan Deaconu

Este profesor universitar doctor și membru în Consiliul Facultății de Drept a Universității din București, președintele Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României și avocat în cadrul Baroului București.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter