Stabilirea regulilor privind publicarea informaţiilor aferente tranzacţiilor încheiate pe piaţa de energie electrică (OPANRDE nr. 7/2017)

16 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 540

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OPANRDE nr. 7/2017
(M. Of. nr. 123 din 15 februarie 2017)
Operatorii economici implicați în contractele încheiate pe piața reglementată sau de export sunt obligați să transmită la operatorul pieței de energie electrică o copie a acestor contracte, în termen de maximum 7 zile de la data încheierii lor.

În M. Of. nr. 123 din 15 februarie 2017, a fost publicat OPANRDE nr. 7/2017 pentru stabilirea regulilor privind publicarea informațiilor aferente tranzacțiilor încheiate pe piața de energie electrică.

Monitor Dosare

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Art. 1 din OPANRDE nr. 7/2017

Potrivit art. 1, operatorii economici implicați în contractele încheiate pe piața reglementată sau de export sunt obligați să transmită la operatorul pieței de energie electrică o copie a acestor contracte, în termen de maximum 7 zile de la data încheierii lor.

De asemenea, operatorii economici care au încheiat contracte pe piața reglementată sau de export înainte de intrarea în vigoare a respectivului ordin, aflate în derulare, au obligația să transmită operatorului pieței de energie electrică o copie a acestor contracte, în termen de maximum 7 zile de la data intrării în vigoare a respectivului ordin.

Art. 2 din OPANRDE nr. 7/2017

Art. 2 dispune faptul că operatorul pieței de energie electrică publică pe site-ul propriu informațiile prevăzute la art. 43 alin. (3), cu respectarea prevederilor art. 43 alin. (2) din Legea energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificările și completările ulterioare, în maximum o zi lucrătoare de la data la care primește aceste informații.

Art. 3 din OPANRDE nr. 7/2017

Conform art. 3, operatorii economici din sectorul energiei electrice duc la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

Art. 4 din OPANRDE nr. 7/2017

În art. 4 este prevăzut faptul că entitățile organizatorice din cadrul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei urmăresc respectarea prevederilor respectivului ordin.

Art. 5 din OPANRDE nr. 7/2017

Art. 5 dispune că respectivul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Stabilirea regulilor privind publicarea informațiilor aferente tranzacțiilor încheiate pe piața de energie electrică (OPANRDE nr. 7/2017) was last modified: februarie 16th, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter