SPERANTE

29 ian. 2011
3.691 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Noul an reprezintă, nu-i așa, șansa unui nou început. Suntem mai odihniți și mai relaxați; poate pe undeva suntem și mai buni – rămâne de văzut.

Câțiva ani la rând, de Revelion, încercam să intuiesc ce surprize profesionale plăcute îmi va rezerva noul an… Visam că marii noștri autori vor începe să publice la UJ. Eram destul de însuflețit când mă gândeam la asta – câteva momente trăiam senzația pe care o ai după un mare succes – trăiam succesul ca și când s-ar fi petrecut în realitate. Mi se pare că citeam pe undeva că poți ajunge mai ușor acolo unde îți dorești, poți să reușești mai ușor dacă-ți vizualizezi succesul. Nu exersam asta – pur și simplu mă fura peisajul, mă acapara și mă făcea să-l trăiesc.

2010 a fost un an ciudat – foarte probabil planetele nu s-au aliniat tocmai potrivit (J). Privesc însă spre viitor, spre proiectele pe care liniștea vacanței m-a făcut să mi le conturez mai clar.

N-am visat niciodată la lucruri absurde… Sunt un realist, cred. E adevărat însă că e nevoie uneori de puțină nebunie, de puțin idealism în ideile și proiectele pe care/la care te gândești și încerci să le realizezi.

Apropo de speranțe, în facultate (eram în anul IV când am înființat editura) stăteam lângă Grădina Botanică pe o stradă cu un singur bloc (sic!) – Intrarea Portocalelor îi spune. Nu exista încă linia 601 (Universitate-Regie), așa că mergeam pe jos până la Pod Grozăvești de unde luam 123-ul spre oraș. Îmi amintesc acum, la aproape 10 ani, că venind spre pod mă gândeam dacă vreodată numele de „UNIVERUL JURIDIC” va reprezenta ceva pe piața de carte juridică. Era, de fapt, o speranță… Încercam să nu-l mânii pe Dumnezeu.

E visul meu cel mai mare și, cu siguranță, cel mai nebunesc. Voi visa și în acest an la lucruri frumoase pentru UNIVERSUL JURIDIC și, împreună cu colegii mei, vom demara proiecte îndrăznețe „care așteaptă de multă vreme în sertar”. E vremea să le împărtășim cititorilor noștri și să ne bucurăm împreună de ele.

Sper că într-un an UJ-ul să arate o altă față, mai profesionistă și mai profesională. Mi-am stabilit obiectivul principal pentru acest an – organizarea mai strictă a activității. Suntem deja o organizație mare și este nevoie de asta. Suntem un grup editorial, cred că în primele edituri/grupuri editoriale din România după numărul de titluri noi și retipăriri care apar. A fost enorm de greu să ajungem aici, dar acum e momentul să ne definim mai clar reperele activității zilnice și asta vom face.

Speranțele mele sunt visurile mele…

Vise plăcute și vouă!

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

În prezent este director general al acestor companii.

SPERANTE was last modified: septembrie 4th, 2020 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: