Conferință [CUM A FOST] Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României

1073       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României 📅 15 septembrie 2018 Timișoara [Cum a fost] Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României

Data 15 septembrie 2018
Locația Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sâmbătă, 15 septembrie, în Aula Magna a Universității De Vest din Timișoara, Baroul Timiș a organizat împreună cu Editura Universul Juridic, Conferința cu tema „Specialiști de referintă despre probleme actuale în Codurile României”.

Cuvântul de bun-venit a fost ținut de decanul Baroului Timiș, domnul av. Sergiu Stănilă și de domnul Nicolae Cîrstea, Președintele Grupului Editorul „Universul Juridic”.

Conferintele Video Universul Juridic

Prima sesiune i-a avut ca speakeri pe domnul prof. univ. dr. av. Gheorghiță Mateuț și pe domnul prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca. În sesiunea a doua, începută la ora 12.00, a luat cuvântul domnul jud. dr. Mihail Udroiu. Ultima sesiune a început la ora 13.30 cu cuvântul domnul prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica urmat de domnul conf. univ. dr., av. Mircea Ursuta. 

Conferința s-a încheiat cu o degustare de vinuri AVINCIS. 

 

Baroul Timiș și Universul Juridic organizează sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu ora 09,00, Conferința cu tema „Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României”.

Evenimentul este găzduit de Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara, situată în Bulevardul Vasile Pârvan nr. 4.

Speakeri:

– Prof. univ. dr. Valeriu Stoica – „Dreptul de proprietate: un concept juridic cu geometrie variabilă. Consecințe practice”;

– Prof. univ. dr. Gheorghiță Mateuț – Rolul avocatului inculpatului în procedura acordului de recunoaștere a vinovăției”;

– Jud. dr. Mihail Udroiu – „Despre controlul legalității administrării probelor – exemplum habemus: recentele evoluții jurisprudențiale și legislative în materia incidenței sancțiunii nulității”;

– Prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca – „Probleme dificile din practica judiciară penală”;

– Conf. univ. dr. Mircea Ursuța – „Probleme recente în procedura civilă, contravențională și în contenciosul administrativ”.

 

Condiții de participare

Taxa de participare este de 50 lei pentru avocații definitivi membri ai Baroului Timiș, de 75 lei pentru avocații cu sediu secundar în Baroul Timiș și, respectiv, de 100 lei pentru ceilalți participanți.

Pentru avocații stagiari membri ai Baroului Timiș, participarea este gratuită.

Taxa de participare se poate achita în contul RO15BREL0002001437590100, deschis la Banca Libra Internet Bank Timișoara, titular Baroul Timiș, pe ordinul de plată făcându-se mențiunea „taxă de participare Conferință 15.09.2018 pentru ……………………….. (nume, prenume)”.

Copia OP se transmite prin e-mail la [email protected] Înscrierile se fac până în data de 14 septembrie 2018.

 

[Cum a fost] Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României was last modified: septembrie 17th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter