Conferință Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a. Lansare de carte: „Procedură penală. Partea generală” de prof. univ. dr., av. Gheorghiță Mateuț

479       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a. Lansare de carte: „Procedură penală. Partea generală” de prof. univ. dr., av. Gheorghiță Mateuț 📅 14 septembrie 2019 Timișoara Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a. Lansare de carte: „Procedură penală. Partea generală” de prof. univ. dr., av. Gheorghiță Mateuț

Data 14 septembrie 2019
Locația Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara, situată în Bulevardul Vasile Pârvan nr. 4

Recomandări

Baroul Timiș și Uniunea Națională a Barourilor din România, în colaborare cu Editura Universul Juridic organizează sâmbătă, 14 septembrie 2019, începând cu ora 09,00, Conferința cu tema „Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a”.

Evenimentul este găzduit de Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara, situată în Bulevardul Vasile Pârvan nr. 4.

În curs de acreditare INPPA

În cadrul conferinței va avea loc și evenimentul de lansare a lucrării: „Procedură penală. Partea generală” de prof. univ. dr., av. Gheorghiță Mateuț.

Procedură penală. Partea generală

 

Speakeri și teme:

Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România – „Dificultăți practice în aplicarea unor dispoziții legale privind revizuirea hotărârilor judecătorești în materie civilă”;

Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Facultatea de drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București – „Schimbările aduse de noua legislație privind prevenirea și combaterea spălării banilor”;

Jud. Ștefan Lucaciuc, Curtea de Apel Timișoara;

Prof. univ. dr., av. Gheorghiță Mateuț, Facultatea de Drept, Universitatea „Babeș Bolyai” – ,,Instabilitate și incoerență în procedura penală contemporană. Recuperarea din neștiință.”

Prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica, Facultatea de Drept, Universitatea din București – „Puterea de reprezentare, varietate de putere specială”

Jud. dr. Mihail Udroiu, Curtea de Apel Oradea;

Conf. univ. dr., av. Mircea Ursuța, Facultatea de Drept, Universitatea din Oradea – „Recursul civil vs. recursul în contencios administrativ”

Lista privitoare la speakeri, temele acestora și agenda evenimentului se află în curs de actualizare.

 

Condiții de participare:

Taxa de participare este de 100 lei pentru Avocații definitivi membri ai Baroului Timiș și avocații definitivi cu sediul secundar înregistrat la Baroul Timiș,  și, respectiv, de 150 lei pentru avocații membri ai altor Barouri.

Pentru avocații stagiari membri ai Baroului Timiș, participarea este gratuită.

Suma obținută din taxa de înscriere și orice altă contribuție a participanților, va fi donata de Baroul Timiș colegilor avocați Alexandru Marcu si Andrada Raluca Ecsedi.

Taxa de participare se poate achita în contul RO15BREL0002001437590100, deschis la Banca Libra Internet Bank Timișoara, titular Baroul Timiș, CIF 4759527 pe ordinul de plată făcându-se mențiunea „taxă de participare Conferință 14.09.2019 pentru ……………………….. (nume, prenume)”.

Copia OP se transmite prin e-mail la [email protected] Înscrierile se fac până în data de 13 septembrie 2019.

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Specialiști de referință despre probleme actuale în Codurile României, ediția a II-a. Lansare de carte: „Procedură penală. Partea generală” de prof. univ. dr., av. Gheorghiță Mateuț was last modified: august 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter