Solidaritate de breaslă în timpul pandemiei de COVID-19: Camera Notarilor Publici București înființează un grup de suport pentru notari

11 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 498

Potrivit unui comunicat transmis, Camera Notarilor Publici București anunță că membrii colegiului de conducere al Camerei au inițiat un grup de suport pentru notarii, membri ai organizației, care au fost infectați sau care au membri ai familiei infectați cu COVID-19.

 

Astfel, prin intermediul grupului de suport, denumit „Împreună mai puternici!”,  membrii își oferă reciproc sprijin psihologic și sfaturi despre formele și modul de manifestare ale bolii, măsurile legale pe care trebuie să le îndeplinească dacă sunt pozitivi sau contact cu persoane pozitive și orice alt tip de ajutor de care au nevoie, inclusiv donarea de plasmă.

De asemenea, grupul de suport funcționează atât online, cât și telefonic, datele de contact fiind disponibile pe grupurile de dialog intern ale Camerei Notarilor Publici București, iar pentru a se alătura grupului, membrii interesați pot contacta grupul la adresa de e-mail: [email protected].

 

Campanie Craciun UJmag 2020

Redăm, în continuare, declarația Președintelui Camerei Notarilor Publici București, doamna notar Laura Badiu:

 „Se vorbește deseori despre solidaritatea de breaslă; uneori într-un sens peiorativ. Susținerea reciprocă a membrilor unei profesii în fața unui pericol sanitar este însă, indiscutabil, un fapt lăudabil. Mă bucur să observ că, și în aceste momente grele, solidaritatea noastră, a notarilor din Camera București, s-a materializat într-un grup de suport pentru cei care sunt cei mai apropiați, după familie, adică membrii. Toate sunt mai ușor de acceptat și de înțeles atunci când sunt discutate cu oameni care au trecut prin această boală”.

Camera Notarilor Publici București (CNPB) este organizația profesională cu personalitate juridică ce reunește toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv, Municipiul București și județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman. În prezent CNPB reunește aproximativ 670 de notari. Camera Notarilor Publici București este organizată și funcționează în baza Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, a Regulamentului de aplicare a Legii nr. 36/1995, a Statutului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și a Regulamentului propriu de organizare și funcționare. CNPB a fost înregistrată la Ministerul Justiției sub nr. 3202/N din august 1995. Din anul 2007, Camera Notarilor Publici București este înfrățită cu Consiliul Regional al Notarilor Curții de Apel Poitiers, Franța.
Solidaritate de breaslă în timpul pandemiei de COVID-19: Camera Notarilor Publici București înființează un grup de suport pentru notari was last modified: decembrie 11th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter