SNG. Selecţie pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu în cadrul Departamentului relaţii internaţionale

25 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 455

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 24 aprilie 2017, Școala Națională de Grefieri face cunoscută declanșarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu – grefier cu studii superioare juridice, pentru disciplinele Procedură penală sau Procedură civilă sau Comunicare, în cadrul Departamentului relații internaționale, vacant începând cu data de 1 iulie 2017.

Pot participa la procedura de selecție persoanele care au calitatea de grefier cu studii superioare juridice în cadrul instanțelor sau parchetelor și care îndeplinesc cerințele specifice funcției de personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri, prevăzute în Statutul personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1388/2016 (disponibil pe pagina de internet a Școlii Naționale de Grefieri, www.grefieri.ro. la secțiunea Activități – Recrutare și formare formatori – Documentație).

Inteligența artificială în materie penală

În vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 25 mai 2017 la nr. de fax 021/3103480 sau la adresa de email [email protected] următoarele documente:

  • scrisoare de intenție;
  •  curriculum vitae;
  • un plan de seminar și materialele didactice aferente, pe tema stabilită de comisia de selecție, corespunzătoare disciplinei pentru care optează, respectiv:

• pentru disciplina Procedură civilă – Citarea și comunicarea actelor de procedură;
• pentru disciplina Procedură penală – Citarea și comunicarea actelor de procedură;
• pentru disciplina Comunicare – Rolul comunicării verbale în relația magistrat-grefier;

  •  înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
  • recomandare întocmită de instanță sau parchetul la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie, rezultată din evaluarea activității profesionale.

Redăm mai jos conținutul integral al documentului, astfel cum a fost publicat de către SNG.

SNG. Selecție pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu în cadrul Departamentului relații internaționale was last modified: aprilie 25th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter