SNG recrutează un procuror pentru postul de formator cu normă întreagă

17 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 836

Despre

  • Personal de instruire
  • Disciplina Procedură penală
  • Termenul-limită pentru depunerea dosarelor: 15 octombrie 2015

Școala Națională de Grefieri face cunoscută reluarea procedurii de selecție pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu – procuror, pentru disciplina Procedură penală, în cadrul Departamentului de formare profesională continuă.

Cerințe

Pot participa la procedura de selecție persoanele care au calitatea de procuror și care îndeplinesc cerințele specifice funcției de personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri, prevăzute în Statutul personalului de instruire al SNG (recrutare, atribuții, evaluare, revocare).

Dosarul de înscriere

În vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 15 octombrie 2015 la nr. de fax 021/310.34.80 sau la adresa de email [email protected] următoarele documente:

• scrisoare de intenție;
• curriculum vitae;
• un plan de seminar pe tema stabilită de comisia de selecție – Soluțiile de neurmărire și netrimitere ln judecată – și materialele didactice aferente;
• înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
• recomandare întocmită de parchetul la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie profesională, rezultată din evaluarea activității profesionale.

Interviul

Candidații vor susține un interviu în fața comisiei de selecție care include și o prezentare demonstrativă a unui fragment din tema planului de seminar pregătit pentru selecție.

Candidatul selectat de către comisia de selecție va fi supus aprobării Consiliului de conducere al Școlii. La solicitarea Consiliului de conducere, acesta poate susține un nou interviu în fața Consiliului de conducere.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

După aprobare, Consiliul de conducere va propune CSM numirea candidatului selectat ca personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri.

Pentru mai multe detalii, accesați anunțul publicat de SNG (www.grefieri.ro).

SNG recrutează un procuror pentru postul de formator cu normă întreagă was last modified: septembrie 17th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter