[UPDATE: Redeclanşarea procedurii de selecţie] SNG. Declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă

7 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 631
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 septembrie 2018: Redeclanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formare continuă la mai multe discipline

Potrivit unui anunț, Școala Națională de Grefieri a comunicat faptul că a fost redeclanșată procedura de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formare continuă la mai multe discipline.

Recrutarea se va realiza din rândul persoanelor care au calitatea de grefier cu studii superioare juridice ori alt specialist în domeniile scoase la concurs și care îndeplinesc cerințele specifice funcției de personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

În vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 10 septembrie 2018, la numărul de fax – 021/310.34.80 sau la adresa de e-mail [email protected], următoarele documente:

1. scrisoare de intenție;

2. curriculum vitae;

3. un plan de seminar pe o temă la alegere, corespunzător disciplinei pentru care se optează, și materialele didactice aferente;

4. înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;

5. recomandare întocmită de parchetul la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie, rezultată din evaluarea activității profesionale ori recomandare sau fișa de evaluare de la ultimul loc de muncă, pentru alți specialiști.

Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa la telefon 021/407.62.09 sau puteți consulta pagina de internet: www.grefieri.ro.

Sursa informației 


SNG. Declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă

Potrivit unui anunț din data de 18 mai 2018, Școala Națională de Grefieri a dat publicității detalii privind declanșarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaboratori externi pentru formare continuă la mai multe discipline.

Astfel, recrutarea se va realiza din rândul persoanelor care au calitatea de procuror, grefier cu studii superioare juridice ori alt specialist în domeniile scoase la concurs și care îndeplinesc cerințele specifice funcției de personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri.

Dosarul de înscriere la concurs va conține următoarele documente:

1. scrisoare de intenție;

Monitor Dosare

2. curriculum-vitae;

3. declarație privind prelucrarea datelor cu caracter personal[1];

4. un plan de seminar pe o temă la alegere, corespunzător disciplinei pentru care se optează, și materialele didactice aferente;

5. înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;

6. recomandare întocmită de instanța sau parchetul la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie, rezultată din evaluarea activității profesionale ori recomandare sau fișa de evaluare de la ultimul loc de muncă, pentru alți specialiști.

Termenul-limită pentru înscriere11 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii, poate fi accesată următoarea pagină web: http://www.grefieri.ro/default.asp?nod=74&info=1584.

Sursa informației


[1] Tipizatul declarației privind prelucrarea datelor cu carcater personal poate fi descărcat de pe site-ul Școlii Naționale de Grefieri, de la secțiunea ActivitățiRecrutare și formare formatori – Recrutare – Anunț cu privire la declanșarea unei proceduri de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă sau la secțiunea Concursurialte concursuri SNG – anunț cu privire la declanșarea unei proceduri de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă.

[UPDATE: Redeclanșarea procedurii de selecție] SNG. Declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă was last modified: septembrie 7th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter