SNG. Consultare publică cu privire la actualizarea regulamentelor privind activitatea SNG

3 aug. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 149

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a adresat celor interesați invitația de a transmite eventuale propuneri privind îmbunătățirea cadrului normativ actual care reglementează activitatea Școlii Naționale de Grefieri (SNG).

Astfel, SNG se află în proces de actualizare a dispozițiilor Regulamentului de organizare și funcționare al Școlii și ale Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri.

De asemenea, cei interesați pot transmite propunerile, în format electronic, până la data de 15 septembrie 2021, la adresa de e-mail: [email protected].

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de tehnician criminalist (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București)

SNG. Consultare publică cu privire la actualizarea regulamentelor privind activitatea SNG was last modified: august 3rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter