SNG. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova)

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 98

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Curtea de Apel Craiova, a unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier, pe perioadă determinată, în zilele de 12 ianuarie 2020, la ora 10:00 (proba practică), și 13 ianuarie, ora 10:00 (proba scrisă).

Cererile de înscriere la concurs se trimit Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, prin poștă sau poștă electronică, până în data de 18 decembrie 2020, ora 14:00.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate în anunțul de concurs.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov)

SNG. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova) was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter