SNG. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier arhivar (Curtea de Apel Suceava)

13 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 70

Școala Națională de Grefieri a publicat un anunț privind organizarea, de către Curtea de Apel Suceava, a unui concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar cu studii medii, în cadrul Judecătoriei Săveni, în data de 12 februarie 2022.

Concursul va consta în următoarele probe:

− Proba practică eliminatorie, de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator;

− Proba scrisă, de verificare a cunoștințelor teoretice.

Dosarele de concurs vor fi transmise prin poștă, la sediul Curții de Apel Suceava, sau pe adresa de e-mail [email protected], până la data de 31 ianuarie 2022, și trebuie să conțină documentele specificate în anunțul de concurs.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și SNG. Procedură de ocupare, prin transfer la cerere, a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior

SNG. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier arhivar (Curtea de Apel Suceava) was last modified: ianuarie 13th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter