SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier (Curtea de Apel Craiova)

22 feb. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
158 views

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Curtea de Apel Craiova, a unui concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefieri, cu studii superioare, pe perioadă nedeterminată, în cadrul instanțelor și parchetelor din circumscripția Curții, în data de 6 aprilie 2021 (proba scrisă).

Cererile de înscriere la concurs se trimit Registratura Curții de Apel Craiova, prin poștă sau poștă electronică, până în data de 16 martie 2021, ora 15:00.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate în anunțul de concurs.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier (Curtea de Apel Galați)

SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier (Curtea de Apel Craiova) was last modified: februarie 22nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter