SNG. Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de tehnician criminalist (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București)

30 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
618 views

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, a unui concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de tehnician criminalist, cu studii medii, pe perioadă nedeterminată, în data de 16 septembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, posturile scoase la concurs sunt:

− 1 post la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu;

− 1 post la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița.

Cererile de înscriere la concurs se depun, personal, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, până în data de 23 august 2021, inclusiv.

Concursul va consta în următoarele probe:

proba practică eliminatorie, ce se va desfășura în data de 13 septembrie 2021, începând cu ora 9:00;

proba scrisă, care va avea loc în data de 16 septembrie 2021, ora 9:00.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice (Curtea de Apel Timișoara)

SNG. Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de tehnician criminalist (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București) was last modified: iulie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter