[UPDATE: Rezultatele interviului] SNG. Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a unor funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior

7 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 419
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele interviului

Pe pagina oficială (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat rezultatele obținute la proba interviului pentru ocuparea a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, Compartiment financiar-contabil, respectiv Compartiment achiziții.

Campanie Craciun UJmag 2020

Astfel, rezultatele obținute la proba interviului pot fi accesate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Anunț privind programarea interviului

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat programarea probei interviului pentru ocuparea a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, Compartiment financiar-contabil, respectiv Compartiment achiziții.

Astfel, programarea interviului pentru fiecare candidat poate fi accesată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de transfer la cerere

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de transfer la cerere pentru ocuparea a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, Compartiment financiar-contabil, respectiv Compartiment achiziții.

Astfel, tabelul cuprinzând rezultatele verificării condițiilor de transfer la cerere poate fi accesat aici.

Totodată, programarea interviului va fi anunțată la o dată ulterioară, pe site-ul Școlii Naționale de Grefieri.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind ocuparea, prin transfer la cerere, a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, Compartiment financiar-contabil, respectiv Compartiment achiziții.

Dosarul de înscriere la concurs se depune în termen de 20 zile lucrătoare de la data publicării anunțului (9 iulie 2021) și trebuie să conțină:

− cerere de transfer, cu precizarea numărului postului pentru care candidează funcționarul;

− curriculum vitae (format european);

− copia actului de identitate;

− acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

− copii ale actelor doveditoare privind condițiile de studiu;

− copia carnetului de muncă sau a adeverinței/adeverințelor doveditoare a vechimii în specialitate, după caz;

− adeverință eliberată de instituția angajatoare din care să rezulte funcția publică deținută în prezent și gradul profesional, precum și inexistența sancțiunilor disciplinare.

Condițiile generale și specifice pentru ocuparea fiecărei funcții, precum și tematica și bibliografia sunt disponibile în anunțul de concurs.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi de grefier (Curtea de Apel Oradea)

[UPDATE: Rezultatele interviului] SNG. Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a unor funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior was last modified: septembrie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter