[UPDATE: Rezultat verificare/Programare la interviu] SNG. Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior

23 feb. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 86

Update 22 februarie 2021: Rezultat verificare/Programare interviu

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri (SNG) a publicat un anunț privind verificarea îndeplinirii condițiilor, precum și programarea interviului pentru ocuparea, prin transfer la cerere, a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, Compartiment financiar-contabil.

Conform anunțului, interviul va fi organizat în data de 24 februarie 2020, ora 14:00, respectiv ora 15:00, la sediul SNG.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind ocuparea, prin transfer la cerere, a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, Compartiment financiar-contabil.

Dosarele de înscriere la concurs se depun, ca regulă, la secretariatul Școlii Naționale de Grefieri, dar dacă, din motive obiective, acestea nu pot fi depuse personal, se vor trimite prin fax, la numărul 0213103408 sau prin e-mail, la adresa: [email protected].

Anunțul de concurs, care cuprinde și tematica, și bibliografia, poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultat interviu] SNG. Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a funcției publice de consilier clasa I, grad profesional superior

[UPDATE: Rezultat verificare/Programare la interviu] SNG. Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a două funcții publice de consilier clasa I, grad profesional superior was last modified: februarie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter