Conferință SMART LAW CONFERENCES: Legile Justiției

899       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

SMART LAW CONFERENCES: Legile Justiției 📅 19 martie 2019 București SMART LAW CONFERENCES: Legile Justiției

Data 19 martie 2019
Locația Baroul București

Recomandări

Pe 19 martie 2019, Baroul București și Universul Juridic organizează un nou eveniment din seria SMART LAW CONFERENCES: Legile Justiției – o dezbatere dedicată unei teme stringente și actuale, care preocupă major comunitatea juridică și întreaga societate.

 

Într-o perioadă de profunde transformări ale legislației care reglementează activitatea de zi cu zi a magistraților, Baroul București și Universul Juridic organizează o dezbatere utilă și echilibrată pentru profesioniștii din mediul juridic – judecători, procurori, grefieri, avocați, notari, executori judecătorești, practicieni în insolvență –, dar și pentru milioanele de justițiabili care se luptă să-și apere drepturile în sălile de judecată.

Momentul anului 2018 era de mult așteptat pentru legile justiției și în bună măsură a justificat așteptarea, dar în același timp a creat un nou orizont de așteptare pentru alte și necesare intervenții legislative în domeniu, precum și pentru o indispensabilă revizuire constituțională.

Reuniunea va avea loc în Sala de festivități a Baroului București, etajul 6, Strada Dr. Dumitru Râureanu nr. 3, sector 5, București.

 

Evenimentul capătă o importanță sporită nu doar prin tema abordată, ci mai ales prin punctele de vedere exprimate de vocile autorizate, unanim recunoscute și prețuite din lumea dreptului din România, ale invitaților din agendă.

 

Nu în ultimul rând, în cadrul acestui eveniment va avea loc lansarea cărții „Legile justiției. Modificări, necesitate, boicot. Comentariu pe articole”, editată de Universul Juridic, lansare urmată de o sesiune de autografe a autorului – av. dr. Ion Popa –, fost judecător la Curtea de Apel București.

 

Vorbitori confirmați:

Conf. univ. dr. Victor Alistar, membru al Consiliului Superior al Magistraturii – reprezentantul societății civile

Av. dr. Gheorghe Buta

Lector univ dr., av. Ion Dragne, Decan, Baroul București

Av. dr. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România

Procuror Elena Iordache, Președintele Asociației Procurorilor din România

Prof. univ. dr., av. Dan Lupașcu

Av. dr. Ion Popa, fost judecător la Curtea de Apel București

Prof. univ. dr., av. Viorel Roș

Jud.  Lia Savonea, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii

Dieter Schlafen, fost judecător la Curtea de Apel din Köln și expert de preaderare a României la UE

Agendă:

13,30-14,00: Primirea invitaților

14,00-16,00: Dezbateri

16,00-16,30: Lansarea cărții „Legile Justiției. Modificări, necesitate, boicot. Comentariu pe articole” și sesiune de autografe a autorului – avocatul Ion Popa, fost judecător la Curtea de Apel București.

 

Taxa de participare este în valoare de 100 lei (fără TVA)

Cartea „Legile justitiei. Modificări, necesitate, boicot. Comentariu pe articole” este inclusă în preț.

 

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare - Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

SMART LAW CONFERENCES: Legile Justiției was last modified: martie 18th, 2019 by Universul Juridic
70 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter