SMART LAW CONFERENCES – Jurisprudența Curții de Apel București. Dezbateri și soluții practice

4 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 514

Miercuri, 10 iulie 2019, Curtea de Apel București, Tribunalul București, UNBR, Baroul București și Editura Universul Juridic organizează SMART LAW CONFERENCES – Jurisprudența Curții de Apel București. Dezbateri și soluții practice.

Conferința va avea loc în Sala de festivități a Tribunalului București, etajul 4, Bulevardul Unirii nr. 37, București.

Acreditare INPPA

Conferința este în curs de acreditare INPPA

 

Speakeri și teme:

– Lect. univ. dr., jud. Roșu Elisabeta, președintele Curții de Apel București (până la 01.07.2019) – „Insolvență. Înlocuire lichidator judiciar cu titlu de sancțiune. Deosebiri față de alte instituții juridice reglementate de Legea nr. 85/2014”

– Jud. Laura Radu, președintele Tribunalului București – „Rolul jurisprudenței în determinarea criteriilor de evaluare a prejudiciului”

– Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, președintele UNBR

– Lect. univ. dr., av. Ion Dragne, decanul Baroului București

– Prof. univ. dr., jud. Evelina Oprina, membru CSM – „Competența funcțională de soluționare a acțiunii de stabilire a erorii judiciare. Controverse”

– Jud. Corina Corbu, președintele secției de contencios administrativ și fiscal, ÎCCJ

– Lect. univ. dr., Jud. Daniel Grădinaru, președinte Secția penală, ICCJ – „Pronunțarea unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept – condiții de admisibilitate”

– Av. dr. Gheorghe Buta, Director RRDJ – „Revista română de jurisprudență – O noua viziune”

– Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca„Schimbarea încadrării juridice după Decizia CCR nr. 250/2019”

– Jud. Mirela Croitoru, Curtea de Apel București – „Răspunderea furnizorilor de servicii medicale pentru malpraxis în contextul noului Cod civil”

– Jud. Georgian Davidoiu, Curtea de Apel București – „Motive obligatorii de excludere a operatorilor economici din cadrul procedurilor de achiziție publică”

– Jud. Luminița Criștiu Ninu, Curtea de Apel București – „Infracțiunea de spălare de bani. Caracter subsecvent”

Lista speakerilor și temele sunt în curs de completare.

În cadrul conferinței va avea loc evenimentul de lansare a Revistei Române de Jurisprudență nr. 1/2019.

Numărul 1/2019 al Revistei Române de Jurisprudență este realizat în colaborare cu Curtea de Apel București și își propune să pună la dispoziția juriștilor și a tuturor persoanelor interesate jurisprudența acestei instanțe, în toate materiile dreptului, dar si articole și comentarii ale judecătorilor curții, cuprinzând puncte de vedere teoretice care contribuie la conturarea jurisprudenței.

Colaboratorii numărului 1/2019:

Judecător Bogatu Elena Daniela
Judecător Cotorogea Alina Ionela
Judecător Craiu Iulia
Judecător Criștiu-Ninu Luminița
Judecător Croitoru Mirela Steluța
Judecător Davidoiu Georgian
Judecător Ganu Ana Maria
Judecător Harabagiu Lizeta
Judecător Hortolomei Mariana
Judecător drd. Moșneagu Alina Petronela
Judecător dr. Nicolescu Alin-Sorin
Judecător dr. Roșu Elisabeta
Judecător Voinescu Carmen

 

Taxa de participare este de 200 de lei + TVA și include:

– Participarea la toate sesiunile evenimentului;

– Participarea la pauza de cafea;

– Acces la Abonamentul Premium Universul Juridic pe o perioadă de 3 luni;

– Un exemplar din Revista Română de Jurisprudență nr. 1/2019.

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile înaintea evenimentului. Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

 

 

Revista Română de Jurisprudentă nr. 1/2019


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

SMART LAW CONFERENCES – Jurisprudența Curții de Apel București. Dezbateri și soluții practice was last modified: iulie 4th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter