Smart Law Conferences Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania

3768       0

Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania 📅 08 decembrie 2022 Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania

Data 08 decembrie 2022
Locația Online

 Acreditare I.N.P.P.A.

Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, Facultatea de Studii Europene și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează, alături de Grupul editorial Universul Juridic, seria conferințelor SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – Ediție specială de București/ 7 iulie 2022 și respectiv, Ediție specială de Transilvania/8 decembrie 2022.

Înscrierea se poate face fie la una din aceste conferințe, fie prin abonament, la ambele. Detalii mai jos.

 

SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ

EDIȚIE SPECIALĂ DE TRANSILVANIA

 

Facultatea de Studii Europene și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează  Smart Law Conferences. Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania, joi, 8 decembrie 2022, începând cu ora 10.00.  

Smart Law Conferences. Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania se va desfașura exclusiv ONLINE.

 

PROGRAM: 

PRIMA SECȚIUNE: moderator, conf. univ. dr., av. Cosmin Flavius Costaș, asociat coordonator, Costaș, Negru & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

10,00-10,25: Conf. univ. dr., av. Cosmin Flavius Costaș, asociat coordonator, Costaș, Negru & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – „Acțiuni, proceduri și prescripții – interogații, posibile răspunsuri și soluții necesare” 

10,25-10,50: Asist. univ. dr., av. Oana Bugnar-Coldea, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – „Nedeclararea sursei impozabile – infracțiune sau contravenție?” 

10,50-11,15: Av. drd. Adrian Șandru, Botezatu Estrade Partners – „Administrarea probelor la nivel transnațional de către Parchetul European în investigarea infracțiunilor de fraudă fiscală” 

11,15-11,30: Sesiune de întrebări și răspunsuri 

11,30-11,40: Pauză 

 

SECȚIUNEA A II-A: moderator, asist. univ. dr., av. Tudor Vidrean-Căpușan, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

11,40-12,00: Gabriel Ungureanu, director executiv, Wolters Kluwer România – „Digitalizarea – un demers necesar pentru profesioniștii domeniului juridic” 

12,00-12,25: Asist. univ. dr., av. Tudor Vidrean-Căpușan, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – „Incidența principiului ne bis in idem în domeniul impozitelor indirecte. Perspectiva CJUE” 

12,25-12,50: Lect. univ. dr., av. Doris Alina Șerban, avocat partener, SCA Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – „Problematicul art. 10 alin. (11) din Legea nr. 241/2005” 

12,50-13,05: Sesiune de întrebări și răspunsuri 

13,05-13,15: Pauză 

 

SECȚIUNEA A III-A: moderator, asist. univ. dr., av. Tudor Vidrean-Căpușan, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca  

13,05-13,30: Av. Raluca Mocanu, asociat, Mareș & Mareș – „Evaziunea fiscală. Aspecte privind prejudiciul” 

13,30-13,55: Av. drd. Lia Pricope, partener, Costaș, Negru & Asociații – „Parchetul, fiscul și prejudiciul. Aceiași actori, scenarii noi” 

13,55-14,20: Conf. univ. dr., av. Ciprian Păun, partener, coordonator al Biroului Cluj, NNDKP; Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – „Acoperirea prejudiciului prin darea în plată a sechestrului asigurător asupra imobilelor, un vis sau o realitate juridică” 

14,20-14,35: Sesiune de întrebări și răspunsuri 

14,35-14,45: Pauză 

 

SECȚIUNEA A IV-A: moderator, prof. univ. dr., av. Sergiu Bogdan, asociat coordonator, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

14,45-15,10: Prof. univ. dr., av. Sergiu Bogdan, asociat coordonator, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – „Combaterea evaziunii fiscale prin mijloace de natură penală în spațiul european. Analiză comparativă criminologică” 

15,10-15,35: Jud. drd. Mălina Tebieș, Judecătoria Bistrița – „Specificul probațiunii în cauzele având ca obiect infracțiunea de evaziune fiscală” 

15,35-15,50: Sesiune de întrebări și răspunsuri

 

Parteneri: 

Mareș & Mareș

WOLTERS KLUWER România 

Alpha Bank 

Tudor. Personal Tailor 


Taxa de participare la SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – EDIȚIE SPECIALĂ DE TRANSILVANIA:

  • Online – 300 lei + TVA 

Înscrierea se realizează completând formularul de mai jos.

În cazul în care doriți să participați și la SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – EDIȚIE SPECIALĂ DE BUCUREȘTI taxa de participare este:

  • Online – 500 lei + TVA

Taxa de participare include următoarele beneficii:

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate FULL HD

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– Voucher 20% reducere la un eveniment viitor

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri

 


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555conferintele@universuljuridic.ro

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania was last modified: decembrie 6th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: