Smart Law Conferences Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania

1341       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania 📅 08 decembrie 2022 Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania

Data 08 decembrie 2022
Locația Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și online

 Acreditare I.N.P.P.A.

Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, Facultatea de Studii Europene și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează, alături de Grupul editorial Universul Juridic, seria conferințelor SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – Ediție specială de București/ 7 iulie 2022 și respectiv, Ediție specială de Transilvania/8 decembrie 2022.

Înscrierea se poate face fie la una din aceste conferințe, fie prin abonament, la ambele. Detalii mai jos.

 

SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ

EDIȚIE SPECIALĂ DE TRANSILVANIA

 

Facultatea de Studii Europene și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează  Smart Law Conferences. Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania, joi, 8 decembrie 2022, începând cu ora 10.00.  

 

 Speakeri și teme (în ordine alfabetică, în curs de actualizare) 

Prof. univ. dr., av. Sergiu Bogdan, Asociat coordonator, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca  

Asist. univ. dr., av. Tudor Vidrean-Căpușan, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca   

Asist. univ. dr., av. Oana Bugnar-Coldea, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

Conf. univ. dr., av. Cosmin Costaș, Asociat coordonator, Coștas, Negru & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

Procuror Daniela Dediu, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București  

Av. dr. Mihai Mareș, Fondator, Mareș & Mareș

Conf. univ. dr., av. Ciprian Păun, Co-Head al Biroului Cluj, NNDKP; Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 

Av. drd. Lia Pricope, partener Costaș, Negru & Asociații  

Av. drd. Adrian Șandru, Botezatu Estrade Partners  

Lect. univ. dr., av. Doris Alina Șerban, avocat partener, SCA Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca  

Jud. drd. Mălina Tebieș, Judecătoria Bistrița 

Gabriel Ungureanu, Director Executiv Wolters Kluwer România – Digitalizarea – un demeres necesar pentru profesioniștii domeniului juridic

 

Parteneri: 

Mareș & Mareș

WOLTERS KLUWER România 

Alpha Bank 

Tudor. Personal Tailor 


Taxa de participare la SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – EDIȚIE SPECIALĂ DE TRANSILVANIA:

  • online – 300 lei + TVA 
  • fizic (în sală) – suplimentar față de prețul online, se va achita suma de 150 lei + TVA (taxa include masa de prânz, mapa conferinței)  

Înscrierea se realizează completând formularul de mai jos.

În cazul în care doriți să participați și la SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – EDIȚIE SPECIALĂ DE BUCUREȘTI taxa de participare este:

  • online – 500 lei + TVA
  • fizic (în sală) – suplimentar față de prețul abonamentului online, se va achita suma de 150 lei + TVA/ediție (abonamentul include mesele de prânz, mapa fiecărei conferinței) 

În acest caz, vă rugăm ca în formularul de mai jos, în câmpul Observații să completați DORESC ABONAMENT ONLINE sau FIZIC (după caz). Ulterior, veți fi contactat(ă) de noi pentru a finaliza achiziția abonamentului. 

 

Taxa de participare include următoarele beneficii:

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate FULL HD

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– Voucher 20% reducere la un eveniment viitor

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri

 


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Evaziunea fiscală. Ediție specială de Transilvania was last modified: septembrie 2nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.