Conferință SMART LAW CONFERENCES: „Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror”

750       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

SMART LAW CONFERENCES: „Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror”  📅 11 iunie 2019 București SMART LAW CONFERENCES: „Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror” 

Data 11 iunie 2019
Locația Sala Ștefan Cerchez, Etaj 2, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București (vis-à-vis de Palatul Băncii Naționale a României din Str. Doamnei)

Recomandări

Camera de Comerț și Industrie București și Universul Juridic organizează SMART LAW CONFERENCES: „Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror”.

Evenimentul va avea loc la data de 11 iunie 2019, la Sala Ștefan Cerchez, Etaj 2, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București (vis-à-vis de Palatul Băncii Naționale a României din Str. Doamnei).

Pe parcursul unui proces de judecată se pot ivi tot felul de incidente procedurale, la care instanța trebuie să dea răspunsuri, raportându-se la lege.

Cursul cu tema Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror vine în sprijinul avocaților, mediatorilor și juriștilor in-house din cadrul companiilor și instituțiilor care sunt angrenate în procese.

Cursul va fi susținut de doi vorbitori.

Judecător din cadrul Tribunalului București

Gabriela Gyongy Mihuț, avocat și mediator

Mediator din anul 2006 și avocat din anul 1996, Gabriela Mihuț a gestionat un număr considerabil de conflicte și litigii în domeniile: comercial (conflicte între profesioniști), civil, mediu, fiscal, administrativ, protecția consumatorului, muncii, malpraxis, penal, etc.

Gabriela Mihuț deține un doctorat în drept pe tema procedurilor alternative de soluționare a disputelor. Are experiență de pledare la GDC în sistemul din U.K., contribuind la pregătirea a peste 1.000 de persoane în domeniu.

 

Teme de discuție 

Despre conflict: noțiune; escaladarea și diminuarea conflictului; inteligența emoțională

Comunicarea în sala de judecată și la procuror: comunicarea verbală; comunicarea non-verbală; paralimbajul

Comunicarea în situații de criză

 

Agenda evenimentului:

14,30-15,00: Înregistrarea participanților și welcome coffee

15,00-16,45: Sesiunea I

16,45-17,00: Business networking coffee break

17,00-19,00: Sesiunea a II-a

 

Taxa de participare este în valoare de 250 lei + TVA și include:

– Participarea la toate sesiunile evenimentului;

– Pauză de cafea;

– Acces la Abonamentul Premium Universul Juridic pe o perioadă de 3 luni.

*Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare - Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

 

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

SMART LAW CONFERENCES: „Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror”  was last modified: mai 17th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter