Situația statistică privind acordurile de mediere şi a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet, în anul 2015

10 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 855

Despre

  • 103 acorduri de mediere
  • 62 de cauze clasate
  • Situația statistică pe unități de parchet

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Parchetul de pe lângă ÎCCJ a publicat centralizarea datelor statistice privind activitatea parchetelor în anul 2015, anunță Consiliul de Mediere.

Din respectivul document reiese că în anul 2015 au fost soluționate 644.391 cauze, din care 467.206 prin clasare. În aceeași perioadă, în cauzele aflate în cercetare la parchete, au fost încheiate 103 acorduri de mediere și au fost soluționate prin clasare, ca urmare a acordurilor de mediere, 62 de cauze.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru a consulta situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet, în anul 2015, vizualizați documentul publicat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ.

Aceste date statistice au fost eliberate în conformitate cu prevederile capitolului III, punctul 1 lit. e) din Protocolul de colaborare încheiat între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Consiliul de Mediere.

Sursa informației este Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet, în anul 2015 was last modified: februarie 9th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter