Site-ul UNBR are trei subsecțiuni noi: Legislația profesiei de avocat din România, Republica Moldova și Uniunea Europeană

1 Noi 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 197

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul UNBR, la secțiunea „Legislație”, au fost înființate trei subsecțiuni noi privind legislația profesiei de avocat din România, Republica Moldova și Uniunea Europeană, după cum urmează:

Sursa informației

👍Vezi și: UNBR a publicat o colecție de coduri deontologice ale avocaților din mai multe țări europene

Pachet: Explicatiunea teoretica si practica a Dreptului Civil Roman. Set 14 Titluri - 11 Tomuri.
Site-ul UNBR are trei subsecțiuni noi: Legislația profesiei de avocat din România, Republica Moldova și Uniunea Europeană was last modified: noiembrie 1st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter