Site-ul Baroului Dolj este disponibil acum și în limba engleză

27 iun. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 951
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pagina de internet a Baroului Dolj este disponibilă în limba engleză începând cu data 24 iunie 2016, și poate fi accesată la adresa: www.barouldolj.ro/en/.

În acest fel, Baroul Dolj pune la dispoziția tuturor părților interesate informații care pot fi accesate în limba engleză despre Baroul Dolj și profesia de avocat, cuprinzând inclusiv accesul la Tabloul Avocaților.

Pagina de internet în limba engleză reprezintă un demers natural al Baroului Dolj, o carte de vizită în limbajul de business internațional, față de activitatea de cooperare regională instituțională cu barouri din alte țări sau cu organizații internaționale precum Federația Barourilor Europene.

Sursa informației

Site-ul Baroului Dolj este disponibil acum și în limba engleză was last modified: iunie 24th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter