Indemnizaţia pentru incapacitate temporară de muncă, indemnizaţia de maternitate, ajutorul pentru creşterea copilului și ajutorul de deces în noua reglementare privind sistemul de pensii ale avocaților

24 ian. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1476
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Indemnizația pentru incapacitate temporară de muncă, indemnizația de maternitate, ajutorul pentru creșterea copilului și ajutorul de deces în noua reglementare privind sistemul de pensii ale avocaților was last modified: ianuarie 23rd, 2017 by Sorin Stănciulescu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Sorin Stănciulescu

Sorin Stănciulescu

Este absolvent al Facultății de Drept și Științe Administrative „Nicolae Titulescu”, doctor în Economie și deține un Master în Științe Economice. Este avocat în cadrul Baroului Dolj, Președinte al Comisiei de Cenzori în Cadrul Baroului Dolj, membru în Consiliul de Conducere al Filialei Dolj a Casei de Asigurări a Avocaților din România și membru în Consiliul de Conducere al Baroului Dolj.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter