Cum a fost Simpozion aniversar UNPIR – Ziua Naţională a Practicienilor în Insolvenţă

1125       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Simpozion aniversar UNPIR – Ziua Naţională a Practicienilor în Insolvenţă 📅 12 - 13 mai 2017 Sovata Simpozion aniversar UNPIR – Ziua Naţională a Practicienilor în Insolvenţă

Data 12 - 13 mai 2017
Locația Hotel Danubius

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În zilele de 12 și 13 mai 2017, la Sovata s-a desfășurat sesiunea de lucrări a practicienilor în insolvență dedicată dezbaterii celor mai importante aspecte cu impact negativ asupra activității lor, probleme de practică neunitară și posibile soluții.

În cadrul acestui simpozion au luat cuvântul: Todor- Soó Ignație – președinte UNPIR, av. Simona Maria Miloș – președinte INPPI, executor judecătoresc Bogdan Dumitrache – formator INM, Stan Tîrnoveanu – prim-vicepreșdinte UNPIR, prof. univ. dr. Radu Bufan – Universitatea de Vest Timișoara, Vasile Godîncă Herlea, dr. Daniel Manațe – președinte ANEVAR, jud. Mihaela Sărăcuț – Curtea de Apel Cluj, jud. Flavius Moțu – președintele Tribunalului Specializat Cluj, jud. dr. Marcela Comșa – consilier Ministerul Justiției.

Monitor Dosare

În cadrul conferinței au fost dezbătute următoarele teme de discuție: Aspecte recente de practică neunitară în aplicarea Legii nr. 85/2014; Între dreptul și obligația practicianului de a verifica creanțele și dreptul creditorului de a contesta creanțele celorlalți creditori din perspectiva unor Decizii ale ÎCCJ cu privire la dezlegarea unor probleme de drept (Deciziile 9 și 11/2016 și Decizia 2/2017); Proiectul Manualului/Ghidului de bune practice; E

valuare pentru insolvență. Colaborarea cu evaluatorul; Desemnarea administratotului judiciar. Practica judiciară; Condițiile de cvorum și de vot atunci când pe ordinea de zi a ședinței adunării creditorilor convocate pentru votarea planului apare și o altă problemă decât cea a planului de reorganizare (de exemplu o cerere de amânare a votării planului) – art. 48 – 49 sau art. 139 din Legea nr. 85/2014; Regulamentul UE 2015/848 – Domeniul de aplicare.

Simpozion aniversar UNPIR – Ziua Națională a Practicienilor în Insolvență was last modified: mai 17th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter