[Lista posturilor vacante] Sesiunea de transfer a procurorilor – decembrie 2015

2 dec. 2015
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1208

Despre

  • Sesiunea de transfer se va desfășura în perioada 14-18 decembrie 2015
  • Lista posturilor vacante
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: 2 decembrie 2015: Lista posturilor vacante

CSM a făcut publică lista ce cuprinde situația posturilor vacante pentru procurori pentru luna noiembrie 2015.

Potrivit acesteia, la nivel de conducere, există un total de 162 de posturi vacante, iar la nivel de execuție se află 129 de posturi libere, respectiv un grad de ocupare al posturilor din schemă de 88,54%.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Potrivit CSM, în săptămâna 14-18 decembrie 2015 se va desfășura următoarea sesiune de transferuri a procurorilor pentru parchetele de pe lângă tribunale, parchetele de pe lângă curțile de apel și Parchetul de pe lângă ÎCCJ, cererile urmând a fi analizate în raport cu lista posturilor vacante publicate.

Lista posturilor vacante de procurori se va publica la secțiunea Magistrați – Procurori – Locuri vacante, la data de 2 decembrie 2015.

În conformitate cu prevederile art. 2 alin. (21) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului CSM, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la CSM cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 8 decembrie 2015, inclusiv.

Sursa informației este anunțul publicat de CSM (www.csm1909.ro).

[Lista posturilor vacante] Sesiunea de transfer a procurorilor – decembrie 2015 was last modified: decembrie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter