Sesiunea de transfer a judecătorilor (septembrie-octombrie 2015)

2 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 844

Despre

  • Tribunale şi curţi de apel: septembrie 2015
  • Judecătorii: octombrie 2015
  • Lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta
  • Termenul-limită pentru depunerea cererilor de transfer: 7.09.2015, inclusiv

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Secția pentru judecători a CSM a hotărât că este necesară organizarea unei sesiuni de transferuri pentru tribunale și curți de apel în luna septembrie 2015, iar pentru judecătorii în luna octombrie 2015, prin Hotărârea nr. 579/2015, după cum reiese din anunțul publicat de Consiliu.

Lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta se publică pe site-ul CSM, la secțiunea Magistrați – Judecători – Locuri vacate, la data de 1 septembrie 2015 și este disponibilă aici.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Cererile de transfer se depun la CSM cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 7.09.2015, inclusiv, în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (21) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de CSM (www.csm1909.ro).

Sesiunea de transfer a judecătorilor (septembrie-octombrie 2015) was last modified: septembrie 3rd, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter