Seria „DigitALLizare – Provocări, soluții, oportunități” – „Aplicații dedicate domeniului juridic”

24 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 17

Seria „DigitALLizare – Provocări, soluții, oportunități” – „Aplicații dedicate domeniului juridic”

Recomandări

Încurajați de succesul seriei de dezbateri pe tema Digitalizarea Sistemului Judiciar din luna mai, realizate în trei ediții, cu 30 de speakeri, 12 ore de emisie și zeci de mii de vizionări pe Facebook și Youtube, Baroul Timiș, Universul Juridic și Wolters Kluwer România organizează, luni, 29 iunie 2020, ora 17.00, prima ediție a seriei DigitALLizare – Provocări, soluții, oportunități, cu tema Aplicații dedicate domeniului juridic”.

 

Parteneri principali: KeyVision, Legal 2M

 Partener: Monitor Dosare, The Department

 

Cuvântul de deschidere va aparține dlor Sergiu Stănilă (Decan, Baroul Timiș) și Nicolae Cîrstea (Președinte, Universul Juridic). Moderatorii acestui prim eveniment al noii serii vor fi Adrian Măntoiu (CEO, Wolters Kluwer România) și Cristian Pavel (Director de Dezvoltare, Universul Juridic).

Va fi interesant și, mai ales, util să aducem în discuție soluțiile digitale pentru managementul dosarelor de instanță, urmărirea insolvenței, organizarea activității curente a avocaților (pontaje, facturare, HR, marketing), soluții de gestionare a relațiilor cu clienții, noutăți induse de inteligența artificială etc.

Ne propunem să evidențiem modul în care au fost acoperite nevoile curente ale profesioniștilor din mediul juridic, ce se oferă concret, cum au evoluat versiunile soluțiilor digitale ale dezvoltatorilor dedicați nișei juridice, cum a răspuns piața la ofertele specializate, cum se întâlnește cererea cu oferta, care sunt costurile și durata de implementare, ce facilități de finanțare există, bariere și limitări, povești de succes.

Sunt invitați, în această sesiune, cei mai reprezentativi dezvoltatori de software specializat de pe piață (furnizori), reprezentanți ai caselor de avocatură, clienți care au implementat deja astfel de soluții.

Suntem pe deplin convinși că acest eveniment va reprezenta o bună oportunitate pentru a înțelege corect stadiul și oferta actuală de pe piață, noile soluții de top lansate, beneficiile acestora, problemele critice care frânează sau întârzie adoptarea instrumentelor digitale în activitatea profesioniștilor Dreptului.

Speakeri invitați:

  • Magda Popescu, Partener, M. Gavenea & M. Popescu – Legal 2M, avocatMicrosoft Corporation, Digital Crimes Unit
  • George Barcun, Director General, SoftVenture/KeyVision
  • Gabriel Ungureanu, Director Executiv, Wolters Kluwer România
  • Cristian Iuga, Director General, Advocatus/Monitor Dosare
  • Sergiu Stănilă, Decan, Baroul Timiș
  • Nicolae Cîrstea, Președinte, Universul Juridic
  • Adrian Măntoiu, Director General, Wolters Kluwer România
  • Cristian Pavel, Director de Dezvoltare, Universul Juridic

 

Transmisiunea live va fi accesibilă fără restricții, fiind asigurată în condiții tehnice profesionale de portalul www.universuljuridic.ro și pagina dedicată de Facebook.

 

Seria „DigitALLizare – Provocări, soluții, oportunități” – „Aplicații dedicate domeniului juridic” was last modified: iunie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter