Senatul a adoptat Legea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite

1 mart. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 852

Despre

  • 29 februarie 2016
  • Ședința Senatului
  • Legea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ședința SenatuluiActul normativ adoptat
29 februarie 2016Legea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite

 

Summer Black Friday pe UJmag.ro

Potrivit informațiilor de presă publicate pe site-ul Senatului (www.senat.ro), în ședința din 29 februarie 2016, Senatul a adoptat în unanimitate Legea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite.

Legea urmează a se aplica debitorilor cu credite de până la 150.000 de euro, cu destinația de locuință.

Menționăm faptul că Legea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite a fost inițial adoptată de Senat la 26 octombrie 2015, apoi de Camera Deputaților la 25 noiembrie 2015, fiind trimisă spre promulgare la data de 9 decembrie 2015.

Președintele României a trimis respectiva Lege spre reexaminare la data de 18 decembrie 2015.

Primind votul final de la Senat, respectiva lege urmează să fie trimisă Camerei Deputaților, care este for decizional.

 

Pentru a vedea întregul proces legislativ al respectivei legi, vizitați site-ul Senatului (www.senat.ro).

Senatul a adoptat Legea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite was last modified: martie 1st, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter