Seminarul „Leadership” adresat formatorilor INM, coordonatorilor de practică și magistraților cu funcții de conducere – Paris, 24-25 octombrie 2016

25 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 645

Despre

  • Rețeaua Europeană de Formare Judiciară
  • Disponibile 1-2 locuri
  • Desfășurare în limba engleză și fracnceză

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

INM a dat publicității, în data de 23 august 2016, un anunț referitor la organizarea seminarului „Leadership” – în cadrul componentei „Judicial Training Methods”, ce se va desfășura la Paris (Franța), în perioada 24-25 octombrie 2016.

Seminarul se adresează:

– formatorilor INM și coordonatorilor de practică;
– magistraților cu funcții de conducere la nivelul instanțelor și parchetelor (președinte/vicepreședinte, respectiv prim-procuror/prim-procuror adjunct, procuror general/procuror general adjunct);

Organizator este Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN), care rambursează participanților costurile de transport (în limita a 400 Euro) și acordă diurnă pentru acoperirea costurilor aferente cazării și meselor. Orice depășire a acestei sume va fi suportată de participant. În cadrul acestui eveniment sunt disponibile 1-2 locuri.

Acesta se va desfășura în limba engleză și franceză.

Documente necesare înscriere:

1. CV actualizat, cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;
2. Scrisoare de intenție – limba română;
3. Certificat de competență lingvistică – limba engleză sau franceză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);
4. Avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care aceștia își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului-șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014).

Persoanele interesate se pot înscrie până în data de 8 septembrie 2016, ora 24:00.

Anunțul integral al INM poate fi consultat aici.

Sursa informației

Seminarul „Leadership” adresat formatorilor INM, coordonatorilor de practică și magistraților cu funcții de conducere – Paris, 24-25 octombrie 2016 was last modified: august 24th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter