Seminarul cu tema „Insolvența în contextul noii legislații”

1958       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România – Filialele Alba, Dolj, Hunedoara, Sibiu și Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență au organizat în zilele de 11 și 12 martie la Geoagiu-Băi un seminar de pregătire profesională cu tema “Insolvența în contextul noii legislații”.

Monitor Dosare

Prima zi a conferinței a fost începută de doamna Adriana Violeta Nistor (practician în insolvență, lector INPPI), care a vorbit despre “Lichidarea societăților cu datorii sub valoarea prag de insolvență”. În continuare, doamna Viorica Munteanu (practician în insolvență, vicepreședinte CNC UNPIR) a precizat câteva “Aspecte particulare financiar-contabile în procedura insolvenței” și “Aspecte privind preluarea procentului de 2% conform Art. 102 din statut UNPIR”. Ultima intervenție a zilei a fost cea a doamnei Carmen Popa (practician în insolvență, membru CNC și președinte a UNPIR Filiala Dolj), care a prezentat tema “Răspunderea civilă a practicianului în insolvență”.

Prima intervenție a celei de-a doua zile a revenit domnului Dan Nițescu (practician în insolvență, membru CNC) – „Particularități metodologice și elemente specifice privind Evaluarea pentru impozitarea clădirilor conform Noului Cod Fiscal și Ghidului de Evaluare GEV 500″. Apoi, cuvântul a revenit domnului jud. Csaba Bela Nasz (Președinte Judecătoria Sânnicolau Mare), în prezentarea căruia s-au dezbătut “Unele considerații cu privire la procedura reglementată de Legea nr. 151/2015”.

În finalul întâlnirii, doamna jud. Nicoleta Țăndăreanu (judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție) a vorbit despre “Considerații referitoare la aplicarea articolului 131 din Legea 85/2014”, iar domnul avocat Stan Tîrnoveanu (practician în insolvență, Președinte ISD), a prezentat tema “Aspecte ce generează interpretări în Legea 85/2014”.

Seminarul cu tema „Insolvența în contextul noii legislații” was last modified: martie 17th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter