Seminar științific aniversar [CUM A FOST] Seminar științific aniversar organizat de UNPIR, cu ocazia Centenarului Marii Uniri

855       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Seminar științific aniversar organizat de UNPIR, cu ocazia Centenarului Marii Uniri 📅 29 septembrie 2018 Alba Iulia [CUM A FOST] Seminar științific aniversar organizat de UNPIR, cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Data 29 septembrie 2018
Locația Aula Universității „1 decembrie 1918” din Alba Iulia

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a sărbătorit Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia, într-un eveniment care a inclus un seminar științific și acordarea a două burse de merit, menite să susțină două studente excepționale.

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, UNPIR a organizat la Alba Iulia, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918”, un seminar științific ocazionat de Centenarul Marii Uniri.

Punctul culminant al evenimentului a fost acordarea a două burse speciale de merit studentelor Ioana Cristina Trifan, din România, și Vlada Panfili, din Republica Moldova.

La seminarul științific au participat reprezentanți ai autorităților locale, reprezentanți ai mediului academic și cultural din Alba Iulia, precum și invitați și reprezentanți ai filialelor UNPIR din țară.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut dlui Niculae Bălan, președinte UNPIR, iar seminarul a fost moderat de Cornel Ionașcu, președintele Instanței Superioare de Disciplină a UNPIR. Tot în prima parte a evenimentului au ținut cuvântări, din partea autorităților locale, Paul Voicu, viceprimar, și Dumitru Fulea, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

Din Republica Moldova, Ion Popa, președintele Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova, a vorbit despre Marea Unire așa cum a fost văzută în vremea respectivă la Chișinău, precum și despre situația actuală și speranțele de viitor în ambele părți ale Prutului.

Din partea Universității „1 Decembrie 1918” au ținut prezentări conf. univ. dr. Valer Moga și lect. univ. dr. Attila Szora Tamas, iar din partea Muzeului Național al Unirii Alba Iulia a ținut o prezentare dr. Tudor Roșu, șeful secției Istorie din cadrul Muzeului.

Spre finalul evenimentului, din partea UNPIR au primit medalii aniversare prof. univ. dr. Augustin Fuerea, jud. Țăndăreanu Nicoleta, jud. Sărăcuț Mihaela, jud. Comșa Marcela, jud. prof. univ. Florin Moțiu și jud. conf. univ. Nasz Csaba Bela, o medalie in-memoriam a fost acordată fostului președinte UNPIR Arin Octav Stănescu, iar plachete aniversare au fost oferite colegilor din Republica Moldova, colegilor UNPIR, reprezentanților Universității, precum și altor invitați.

UNPIR este asociația profesională a practicienilor în insolvență, cu statut de utilitate publică, și are peste 3.000 de membri la nivel național, organizați în 1.500 cabinete individuale și 730 de societăți.


 

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, va avea loc un seminar științific aniversar organizat de UNPIR la Alba Iulia, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

La eveniment vor participa invitați de renume, care vor aduce perspective academice asupra Marii Uniri.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Cuvântul de deschidere îi va aparține dlui Niculae Bălan, președinte UNPIR, iar seminarul va fi moderat de dl prof. Cornel Ionașcu.

Tot în cadrul evenimentului, două studente excepționale, o studentă din România și o studentă din Republica Moldova vor fi premiate cu două burse speciale de merit.

Seminarul se va desfășura sâmbătă, 29 septembrie 2018, în Aula Universității „1 decembrie 1918” din Alba Iulia.

[CUM A FOST] Seminar științific aniversar organizat de UNPIR, cu ocazia Centenarului Marii Uniri was last modified: octombrie 17th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter