Seminar INPPI online în direct: „Vânzarea bunurilor în procedura insolvenței. Aspecte juridice și fiscale”

1451       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Pe site-ul INPPI a fost anunțat seminarul transmis online în direct „Vânzarea bunurilor în procedura insolvenței. Aspecte juridice și fiscale”.

Marți, 26 mai 2015, ora 14:00

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Alina Zechiu și Bogdan Isipciuc – practicieni în insolvență

Lectorii prezentatori ai acestui seminar sunt Alina Zechiu și Bogdan Isipciuc – practicieni în insolvență.

Seminarul transmis online, în direct, video și audio se adresează practicienilor în insolvență din toată țara și poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea lectorului, veți avea posibilitatea de a adresa în scris întrebări la care veți primi răspunsuri pe parcursul transmisiunii. Ulterior transmisiunii în direct, veți avea acces la înregistrarea integrală video și audio.

Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa [email protected].

Taxa pentru a avea acces la seminar este de 100 lei  și se achită în contul INPPI.

Acreditare INPPI: 4 ore de pregătire profesională

 

Pentru mai multe detalii, precum modalitatea de înscriere, vă invităm să accesați anunțul seminarului, disponibil pe site-ul INPPI (www.inppi.ro).

 

Seminar INPPI online în direct: „Vânzarea bunurilor în procedura insolvenței. Aspecte juridice și fiscale” was last modified: mai 29th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter