Seminar INM. Effective Criminal Justice Strategies and Practices to Combat Gender-based Violence in Eastern Europe (31 mai 2019, Sighișoara)

30 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 385

Pe site-ul oficial al Institutului Național al Magistraturii s-a publicat anunțul privitor la seminarul Workshop – Proiect – Effective Criminal Justice Strategies and Practices to Combat Gender-based Violence in Eastern Europe, din data de 31 mai 2019, organizat de Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE).

Proiectul vizează consolidarea capacităților de reacție ale ofițerilor de poliție, organelor de cercetare penală și procurorilor în abordarea cazurilor de violență de gen. Acesta va avea loc la Sighișoara, se va desfășura în limba română și se adresează judecătorilor (care au cel putin un an experienta in domeniul solutionarii cauzelor privind egalitatea de gen sau al protectiei victimelor si care cunosc limba engleza – nivel mediu) și procurorilor. INM informează că va selecta 4 judecatori pentru aceasta sesiune de formare.

Documente necesare pentru înscriere

– CV actualizat, cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) în limba română;

– scrisoare de intenție – limba română;

– certificat de competență lingvistică – limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);

– formularul de înscriere atașat.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Documentele solicitate pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected].

Termenul de înscriere este 7 martie 2019, ora 14:00.

Criterii de selecție

INM va efectua selecția inițială a candidaților români în funcție de următoarele criterii:

relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;

neparticiparea recentă la alte forme de pregătire internațională;

posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Fiecare criteriu de selecție va fi analizat corelativ cu condiția cunoașterii temeinice a limbii engleze, atestate, în principal, prin documente oficiale depuse de candidat.

Este important de precizat că magistrații selectați vor iniția demersurile necesare în vederea organizării deplasării (achiziționarea biletelor de transport) numai după primirea invitației din partea organizatorilor.

Sursa informației

 

Seminar INM. Effective Criminal Justice Strategies and Practices to Combat Gender-based Violence in Eastern Europe (31 mai 2019, Sighișoara) was last modified: aprilie 24th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter