Conferinta Seminar de pregătire profesională – UNPIR Constanţa

1567       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Seminar de pregătire profesională – UNPIR Constanţa 📅 02 - 03 septembrie 2016 Constanta Seminar de pregătire profesională – UNPIR Constanţa

Data 02 - 03 septembrie 2016
Locația Hotel Ibis

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Devenit deja tradiție, Seminarul de Pregătire profesională al UNPIR Constanța a avut loc în zilele de 2 și 3 septembrie. Ca și până acum, evenimentul a fost organizat de Filialele Brașov, București și Constanța ale Uniunii Naționale a Practicienilor în insolvență în colaborare cu Asociația Europeană pentru Drept Bancar și Financiar (A.E.D.B.F.) Filiala Constanța și Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență.

Startul conferinței a fost dat de domnul Cătălin Andrei Dascăl, Președintele Filialei UNPIR București, care, după cuvântul introductiv, a vorbit despre fuziunea și divizarea în materia insolvenței, după care domnul avocat Stan Tîrnoveanu, veteran al conferintelor de pregătire profesionale ale UNPIR, a susținut tema „Tratamentul creanțelor rezultate din contracte nenumite. Contractul de factoring, garanțiile retinute din valoarea lucrărilor. Unele probleme procedurale generate de posibile interpretări ale Legii insolvenței.”

A doua zi a conferinței a fost începută de doamna Viorica Munteanu, Președinte UNPIR Filiala Brașov și Vicepreședinte UNPIR, care a prezentat câteva aspecte particulare financiar-contabile cu aplicabilitate în procedura insolvenței, urmată fiind de doamna jud. dr. Georgiana Pulbere (Curtea de Apel Constanța, Președinte A.E.D.B.F. Filiala Constanța), tema abordată fiind „Creanțe care beneficiază de o clauză de preferință”.

Ultimele teme ale primului panel au fost susținute de domnul prof. univ. dr. Adrian Costea, (ASE București) – „Fuziuni și Achiziții. Evaluarea companiei țintă și a ofertei privind tranzacția de fuziune/achiziții”, și de domnul Cornel Ionașcu – „Analiza declarațiilor de creanță. Tabele de creanță”.

După o scurtă pauză, conferința a continuat cu prezentarea doamnei Cristina Stroie, Președinte UNPIR Filiala Constanța (Imputația obligațiilor fiscale în procedura insolvenței) și cea a doamnei Gabriela Fierbințeanu, șef serviciu Biroul Unic, ORCTB (Practicianul în insolvență în relația cu ORC),  această intervenție marcând totodată și finalul seminarului de pregătire.

Seminar de pregătire profesională – UNPIR Constanța was last modified: noiembrie 9th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter