Seminar de pregătire dedicat mediatorilor – Curtea de Apel Timișoara

640       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Marți, 24 noiembrie 2015,

ora 10:00

Sediul Curții de Apel Timișoara,

Piața Țepeș Voda nr. 2 A, etaj III,

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

sala de seminar din cadrul Centrului de Pregătire și Perfecționare a Magistraților

Curtea de Apel Timișoara

și

Corpul Profesional al Mediatorilor Timiș

Seminarul se desfășoară în cadrul Protocolului de colaborare dintre Curtea de Apel Timișoara și Corpul Profesional al Mediatorilor Timiș.

Alături de reprezentanții Curții de Apel Timișoara și Corpul Profesional al Mediatorilor Timiș, vor participa 30 de mediatori precum și 7 judecători de la Judecătoria Timișoara, respectiv Tribunalul Timiș, specializați în domeniul dreptului penal, dreptului civil, dreptul familiei și minori, dreptul consumatorilor, litigii de munca și asigurări sociale.

Seminarul comun judecători-mediatori, va pune în discuție următoarele teme:

– categoriile de litigii care pot fi supuse medierii în materia specializată a judecătorului referent;

– cerințele de legalitate privind încheierea acordului de mediere;

– criteriile de validare/invalidare a acordului de mediere de către instanța – judecători sesizați;

– proiecte/modele unitare, standardizate în acorduri de mediere, conținând criterii de validitate minimale, pe materii specializate.

În urma parcurgerii acestui seminar se urmărește implementarea unei practice unitare de către mediatorii din județul Timiș. Cele transmise în cadrul seminarului vor fi diseminate tuturor mediatorilor autorizați pentru ridicarea calitativă a actului de mediere.

Sesiunea de pregătire va avea loc la sediul Curții de Apel Timișoara, Piața Țepeș Voda nr. 2 A, etaj III, sala de seminar din cadrul Centrului de Pregătire și Perfecționare a Magistraților, în data de 24 noiembrie 2015 începând cu ora 10:00.

Sursa informației este Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Seminar de pregătire dedicat mediatorilor – Curtea de Apel Timișoara was last modified: noiembrie 19th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter