Selecția practicienilor în insolvență agreați de ANAF

4 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3463

Despre

  • Completarea listei practicienilor în insolvenţă agreaţi de ANAF
  • Termenul-limită: 11 septembrie 2015, ora 14:30

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat organizarea procedurii de selecție în vederea completării Listei practicienilor în insolvență agreați de ANAF.

Practicienii în insolvență interesați de participarea la această selecție pot depune, până cel târziu, în data de 11 septembrie 2015, ora 14:30, dosarele de participare, la ANAF, str. Apolodor nr. 17, sectorul 5, București, Registratura generală, pentru Direcția Generală Juridică din cadrul ANAF, în plic sigilat.

Pe respectivul plic vor fi înscrise următoarele: „Documentație pentru selecția practicienilor în insolvență agreați de Agenția Natională de Administrare Fiscală”, numele/denumirea, adresa/sediul social, precum și mențiunea „A nu se desigila decât de către Comisia de selecție a practicienilor în insolvență”.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de ANAF (www.anaf.ro).

Selecția practicienilor în insolvență agreați de ANAF was last modified: septembrie 4th, 2015 by Universul Juridic
Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter