Ședințele Comisiei Permanente și Consiliului UNBR din zilele de 21 și 22 iunie 2018

13 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 374

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 13 iunie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Deciziile de convocare a ședințelor Comisiei Permanente și Consiliului UNBR din zilele de 21 și 22 iunie 2018, care vor avea loc la Alba Iulia.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul celor două decizii, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

Conferintele Video Universul Juridic

 

Decizia nr. 27-DP-2018 din 11 iunie 2018 a președintelui UNBR;

 

Ședința Comisiei Permanente a UNBR

joi, 21 iunie 2018, ora 15.00, la Hotel Parc – Salonul Albastru, Alba Iulia

 

Ordinea de zi

1. Aprobarea procesului-verbal al ședinței Comisiei Permanente din 11-12 mai 2018.

2. Informare asupra programului acțiunilor organizate de Consiliul UNBR, în perioada 21-23 iunie 2018, la Alba Iulia. Măsuri organizatorice. Prezintă: decanul Baroului Alba.

3. Activitatea Consiliului de administrație al CAA în contextul hotărârilor Congresului avocaților 2018 privind sistemul de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților. Raportori: vicepreședinte UNBR – av. Cristina Gheorghe și președinte CAA – av. dr. Florin Petroșel.

4. Examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea 2018. Regulamentul de examen. Tematică (proiect). Măsuri organizatorice (proiect supus avizării de Comisia Permanentă a UNBR, inclusiv în calitatea sa de organ al profesiei care coordonează activitatea curentă a INPPA).

5. Definitivarea Programei de învățământ în cadrul INPPA. Activități specifice pregătirii profesionale a avocaților stagiari (anul II). Pregătirea examenului de finalizare a stagiului în profesia de avocat.

6. Proiecte ale UNBR. Activități în grupurile de lucru ale Consiliului UNBR. Măsuri organizatorice.

7. Măsuri organizatorice și alocări bugetare impuse de realizarea unor proiecte ale Consiliului UNBR în anul 2018 (consfătuirea de lucru a președinților comisiilor de disciplină din sistemul UNBR; consfătuirea de lucru a președinților comisiilor de cenzori ale barourilor; proiecte cu finanțare europeană cu participarea UNBR; valorificarea de către UNBR a rezultatelor unor astfel de proiecte). Adoptarea de propuneri ce vor fi înaintate Consiliului UNBR.

8. Lucrări curente.

9. Diverse.

La ședință sunt invitați să participe președintele de onoare al UNBR, președintele și vicepreședintele CAA, decanul Baroului Alba și membrii Consiliului Baroului Alba.

 

Vezi și Congresul Avocaților 2018

 

– Decizia nr. 28-DP-2018 din 11 iunie 2018 a președintelui UNBR.

 

Ședința Consiliului UNBR

vineri, 22 iunie 2018, ora 9.00 – Aula Magna a Universității „1 Decembrie 1918”, Alba Iulia

 

Ordinea de zi

1. Aprobarea procesului-verbal al ședinței Consiliului UNBR din 19 aprilie 2018.

2. Măsuri de punere în aplicare a Hotărârilor Congresului avocaților 2018. Proiecte pentru realizarea acestora. Informare asupra propunerilor Comisei Permanente din 11-12 mai 2018. Raportor: președintele UNBR – av. Gheorghe Florea.

3. Măsuri de punere în aplicare a hotărârilor Congresului avocaților 2018 privind sistemul de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților. Raportori: vicepreședinte UNBR – av. Cristina Gheorghe și președinte CAA – av. dr. Florin Petroșel.

4. Examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea 2018. Regulamentul de examen. Tematică (proiect). Măsuri organizatorice.

5. Activități specifice pregătirii profesionale a avocaților stagiari. Pregătirea examenului de finalizare a stagiului în profesia de avocat.

6. Proiecte ale UNBR. Stadiul acestora stabilit pe baza informărilor făcute de coordonatorii grupurilor de lucru ale Consiliului UNBR.

7. Activități în grupurile de lucru ale Consiliului UNBR.

8. Măsuri organizatorice și alocări bugetare impuse de realizarea unor proiecte ale Consiliului UNBR în anul 2018 (consfătuirea de lucru a președinților comisiilor de disciplină din sistemul UNBR; consfătuirea de lucru a președinților comisiilor de cenzori ale barourilor; proiecte cu finanțare europeană la care participă UNBR și finalizarea rezultatelor participării la astfel de proiecte).

9. Propunere a președintelui Casei de Asigurări a Avocaților: prelegere cu tema „Alternative de investiții pentru Fonduri de Pensii Private”, cu participarea, în calitate de invitat, a unui reprezentant al S.A.I. Atlas Asset Management S.A.

10. Lucrări curente.

11. Diverse.

La ședință sunt invitați să participe președintele CAA și membrii Consiliului CAA, prezenți la Alba Iulia.

 

Sursa informației

Ședințele Comisiei Permanente și Consiliului UNBR din zilele de 21 și 22 iunie 2018 was last modified: iunie 13th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter