Ședințe ÎCCJ (HP) – 27 aprilie 2020

23 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 359
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul ÎCCJ (www.scj.ro), s-au publicat listele ședințelor publice din data de 27 aprilie 2020, pentru completele pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, în materie civilă și în materia contenciosului administrativ și fiscal.

În continuare, vă prezentăm lista sesizărilor ce vor fi dezbătute în fiecare dintre aceste ședințe.

HP

Materie civilă

Astfel, în data de 27 aprilie 2020, va avea loc o ședință publică, în care se vor dezbate următoarele sesizări în materie civilă, cu privire la dispozițiile:

– art. 75 alin. (3) și (4) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, astfel cum a fost modificat prin art. I pct. 8 și art. IX din O.U.G. nr. 88/2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul insolvenței și a altor acte normative;

– alin. (1) și (2) ale art. IX din O.U.G. nr. 88/2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul insolvenței și a altor acte normative.

HP

Materia contenciosului administrativ și fiscal

În data de 27 aprilie 2020, va avea loc o ședință publică, în care se va dezbate următoarea sesizare în materia contenciosului administrativ și fiscal, cu privire la dispozițiile:

– art. 28 alin. (1), (2) și (3) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Sursa informației

 

Ședințe ÎCCJ (HP) – 27 aprilie 2020 was last modified: aprilie 23rd, 2020 by Redacția ProLege
Original Black Friday pe UJmag.ro!

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter