[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 9 aprilie 2019: Ordinea de zi (secția pentru procurori)

9 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 381

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 9 aprilie 2019: Ordinea de zi soluționată din ședința CSM din 9 aprilie 2019 (secția pentru procurori)

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), în ședința din 9 aprilie 2019, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcție de conducere a procurorilor.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Sursa informației


Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, pe ordinea de zi a ședinței secției pentru procurori din data de 9 aprilie 2019 se află următorul punct:

– Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcție de conducere a procurorilor.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 9 aprilie 2019: Ordinea de zi (secția pentru procurori) was last modified: aprilie 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter