Ședința CSM din 6 ianuarie 2015: Note, rapoarte și puncte de vedere

6 ian. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 677

Despre

  • 6 ianuarie 2015
  • Ședința CSM

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul CSM (www.csm.ro), pe ordinea de zi a ședinței din 6 ianuarie 2015, se află mai multe note, rapoarte și puncte de vedere.

Vă prezentăm, în continuare, respectivele note, rapoarte și puncte de vedere:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

– Punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios nr. 29159/2015 referitor la proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi ale Direcției Naționale Anticorupție.

– Propunerile de numire în funcția de judecător și procuror a judecătorilor stagiari și procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 3 iulie – 5 noiembrie 2015.

– Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 29064/2015 privind desemnarea reprezentantului CSM în comisia de selecție a judecătorului român la Tribunalul Uniunii Europene.

– Nota Direcției afaceri europene, relații internaționale și programe privind desemnarea reprezentanților CSM în vederea participării la întâlnirea echipei de proiect „Standarde VI” din cadrul Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare, care va avea loc Bruxelles, în perioada 21-22 ianuarie 2016.

Raportul de activitate al CSM pe anul 2015.

Alegerea noii conduceri a CSM.

 

Pentru a vedea respectvul comunicat de presă vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

Ședința CSM din 6 ianuarie 2015: Note, rapoarte și puncte de vedere was last modified: ianuarie 5th, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter