[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 5 martie 2019: Ordinea de zi (Secția pentru procurori)

6 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 226

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE 6 MARTIE: Ordinea de zi soluționată

Pe site-ul oficial al Consiliului Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro), s-a publicat soluționarea ordinii de zi a ședinței din 5 martie 2019, secția pentru procurori.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât ca, la încetarea mandatului funcției de conducere ca urmare a expirării perioadei, continuarea activității procurorului într-o funcție de execuție în cadrul parchetului de unde a provenit să fie constatată printr-un act administrativ intern de către Direcția de resurse umane – Serviciul de resurse umane pentru parchete.

În celelalte ipoteze prevăzute de art. 51 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată și cu completările ulterioare, trebuie să fie sesizată Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru a dispune în consecință.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm.1909.ro), la data de 5 martie 2019, va avea loc ședința CSM – Secția pentru procurori.

Pe ordinea de zi a ședinței, sunt înscrise mai multe lucrări, printre care și:

Nota Direcției resurse umane și organizare privind aplicarea dispozițiilor art. 51 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 provind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu completările ulterioare.

Pentru a vedea lucrările înscrise pe ordinea de zi a ședinței din 5 martie 2019, vizitați site-ul oficial (www.csm.1909.ro).

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 5 martie 2019: Ordinea de zi (Secția pentru procurori) was last modified: martie 6th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter