[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 31 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

31 ian. 2019
Vizualizari: 676
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 31 ianuarie 2019: Ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 31 ianuarie 2019 – secția pentru judecători

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, în ședința din data de 31 ianuarie 2019, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat mai multe hotărâri, printre care și următoarele:

– a desemnat membrii comisiei de concurs pentru proba constând în susținerea interviului, în vederea numirii procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție – concurs organizat în perioada 22 noiembrie 2018 – 15 februarie 2019;

– a desemnat componența comisiilor de evaluare și a comisiilor de soluționare a contestațiilor împotriva evaluării la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 21 decembrie 2018 – 2 mai 2019.

Pentru a vedea ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 31 ianuarie 2019, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).


Ședința CSM din 31 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, pe ordinea de zi a ședinței din 31 ianuarie 2019, se află mai multe lucrări, printre care și următoarele:

– Desemnarea membrilor Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul comisiei de concurs pentru proba constând în susținerea interviului, în vederea numirii procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție;

– Componența comisiilor de evaluare și a comisiilor de soluționare a contestațiilor împotriva evaluării la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 21 decembrie 2018 – 2 mai 2019.

Pentru a vedea ordinea de zi a ședinței CSM din 31 ianuarie 2019, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 31 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru judecători) was last modified: ianuarie 31st, 2019 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: