[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 30 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru procurori)

30 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 501
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 31 ianuarie 2019: Ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 30 ianuarie 2019 – secția pentru procurori

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, în ședința din data de 30 ianuarie 2019, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat mai multe hotărâri, printre care și următoarea:

–  a avizat favorabil numirea la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la interviul din data de 28 ianuarie 2019.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Pentru a vedea ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 30 ianuarie 2019, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).


Ședința CSM din 30 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru procurori)

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, pe ordinea de zi a ședinței din data de 30 ianuarie 2019, se află mai multe lucrări, printre care și următoarea:

– Nota Direcției resurse umane și organizare privind avizarea numirii în funcția de procuror la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși în urma interviului din data de 28 ianuarie 2019.

Pentru a vedea ordinea de zi a ședinței CSM din data de 30 ianuarie 2019, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 30 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru procurori) was last modified: ianuarie 31st, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter