[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 17 octombrie 2018: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

18 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 521

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 octombrie 2018: Ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 17 octombrie 2018 – secția pentru judecători

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, în ședința din data de 17 octombrie 2018, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– desemnarea reprezentanților Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în Comisia de selecție pentru numirea procurorului-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție și pentru ocuparea posturilor de execuție de procuror din cadrul aceleiași secții.

Pentru a vedea ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 17 octombrie 2018, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).


Ședința CSM din 17 octombrie 2018: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, pe ordinea de zi a ședinței din 17 octombrie 2018, se află următoarea lucrare:

– Nota Direcției resurse umane și organizare privind desemnarea reprezentanților Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în Comisia de concurs pentru numirea-procurorului șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor în justiție, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și pentru ocuparea posturilor de execuție de procuror din cadrul aceleiași secții.

Pentru a vedea ordinea de zi a ședinței CSM din 17 octombrie 2018, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 17 octombrie 2018: Ordinea de zi (secția pentru judecători) was last modified: octombrie 18th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter