[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 11 octombrie 2018: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

12 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 564
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 octombrie 2018: Ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 11 octombrie 2018 – secția pentru judecători

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, în ședința din data de 11 octombrie 2018, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– acordarea avizului conform pentru transferul temporar, până la reluarea activității Judecătoriei Însurăței, al unor posturi de personal auxiliar și contractual, din statul de funcții al Judecătoriei Însurăței în statele de funcții ale Judecătoriei Brăila și Tribunalului Brăila, după cum urmează:

3 posturi de grefier, 1 post de șofer și 1 post de aprod de la Judecătoria Însurăței la Judecătoria Brăila;

1 post de grefier, 1 post de grefier arhivar, 1 post de agent procedural și 1 post de îngrijitor de la Judecătoria Însurăței la Tribunalul Brăila.

– aprobarea Raportului Inspecției Judiciare nr. 2195/IJ/1046/DIJ/2018 privind eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi și regulamente, de către conducerea Curții de Apel Bacău;

– sesizarea Ministerului Justiției în vederea susținerii demersurilor constante ale conducerii instanței pentru demararea lucrărilor de construcție a noului sediu al Judecătoriei Bacău, dar și pentru finalizarea procedurilor de preluare a spațiului identificat;

– în ceea ce privește Raportul Inspecției Judiciare nr. 2742/IJ/1235/DIJ/2017:

1.1. Intensificarea operațiunilor de monitorizare a situației referitoare la respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătorești, pentru toate instanțele judecătorești, de la toate gradele de jurisdicție;

1.2. Sesizarea Inspecției Judiciare pentru identificarea vulnerabilităților care au determinat creșterea numărului de hotărâri neredactate în termen, inclusiv aspectele de ordin managerial, cu precădere în cazurile în care nu pot fi identificate cauze obiective.

2. Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Raportul Inspecției Judiciare nr. 2742/IJ/1235/DIJ/2017 privind rezultatul monitorizării situației referitoare la respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătorești.

3. Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât comunicarea căte curțile de apel a Raportului Inspecției Judiciare nr. 2742/IJ/1235/DIJ/2017 privind rezultatul monitorizării situației referitoare la respectarea termenelor de redactare a hotărârilor judecătorești.

Pentru a vedea ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 11 octombrie 2018, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).


Ședința CSM din 11 octombrie 2018: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, pe ordinea de zi a ședinței din 11 octombrie 2018, se află mai multe lucrări, printre care și următoarele:

– Redistribuirea, prin transfer temporar, a unor posturi din statul de funcții al Judecătoriei Însurăței în statele de funcții ale unor instanțe din raza Curții de Apel Galați;

Pachet: Principiile procedurei judiciare

– Raportul Inspecției Judiciare nr. 2195/IJ/1046/DIJ/2018 privind eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi și regulamente, de către conducerea Curții de Apel Bacău;

– Raportul Inspecției Judiciare nr. 2742/IJ/1235/DIJ/2017;

– Rectificarea Hotărârii nr. 840/04.10.2018 a Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Pentru a vedea ordinea de zi a ședinței CSM din 11 octombrie 2018, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 11 octombrie 2018: Ordinea de zi (secția pentru judecători) was last modified: octombrie 12th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter