[UPDATE: Proiectul național de promovare a medierii (proiectul P.O.C.A.)] Ședință a Consiliului de Mediere în data de 7 aprilie 2017

5 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 803

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 mai 2017: Consiliul de Mediere a depus proiectul național de promovare a medierii (proiectul P.O.C.A.)

Potrivit comunicatului din data de 2 mai 2017, Consiliul de Mediere a finalizat procedura de depunere a proiectului care privește dezvoltarea medierii în România.

În cele 16 luni de proiect, peste 3.000 de mediatori (cu taxa profesională achitată la zi) vor beneficia de formare continuă gratuită (cu sprijinul formatorilor Institutului Național al Magistraturii), de promovare la nivelul tuturor instanțelor judecătorești (prin amplasarea de monitoare TV în incinta acestora – în vederea publicării permanente a Tabloului Mediatorilor, precum și a spoturilor de promovare a medierii). Nu în ultimul rând, mediatorii vor beneficia de 3 conferințe naționale, precum și de aproximativ 700 de workshop-uri (conferințe) județene.

De asemenea, cetățenii vor beneficia de suport și informare gratuită – prin intermediul activităților desfășurate de către reprezentanții CPMJ – pe toată durata derulării proiectului.

În cazul evaluării pozitive de către Autoritatea de Management, implementarea proiectului va debuta începând cu toamna acestui an.


Update 7 aprilie 2017: Transmisie LIVE a Ședinței Consiliului de Mediere din data de 7 aprilie 2017

Transmitem în direct prin intermediul Consiliului de Mediere.


Ședință a Consiliului de Mediere în data de 7 aprilie 2017

Potrivit comunicatului din data de 30 martie 2017, Consiliul de Mediare convoacă la sediul Consiliului de Mediere:

I – ședința Comisiei Permanente în ziua de vineri, 7 aprilie 2017, ora 11:00 și

II – ședința Consiliului de Mediere în ziua de vineri, 7 aprilie 2017, ora 12:00.

Ordinea de zi:

1. Autorizări / Avizări;
2. Comisii de disciplină;
3. Proiectul P.O.C.A.;
4. Calendarul strategiei de promovare a medierii pentru anii 2017-2018;
5. Diverse.

Eventualele completări la ordinea de zi se vor face până în data de 7 aprilie 2017, ora 11:00.

De asemenea, Consiliul a mai anunțat că în scopul asigurării transparenței decizionale a membrilor Consiliului de Mediere, lucrările ședinței CM vor putea fi urmărite online prin accesarea adresei web www.cmediere.ro/live.

Transmisia live a ședinței Consiliului de Mediere va fi disponibilă începând cu ora 12:00.

[UPDATE: Proiectul național de promovare a medierii (proiectul P.O.C.A.)] Ședință a Consiliului de Mediere în data de 7 aprilie 2017 was last modified: mai 4th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter